Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry, również chciałbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów. Przydały by mi się wszystkie bez wyjątku 🙂
@Client:76159572 @Patryko1234 O które zamówienia chodzi? Podajcie proszę chociaż daty zakupu.
19 04 2021
@Client:95083014 na koncie, z którgo piszesz nie ma żadnego zakupu z tego dnia, jeśli to masz na myśli.
Proszę mi przywrócić moje ukryte zakupy
@pawlito241 przywrócone 👍
@la_nika Allegro w dalszym ciagu uważa że przycisk „ukryj” to marginalny problem. Już blisko 2000 wpisów w tym wątku, mam nadzieję że szampan już się chłodzi. 😁🍾
Proszę o przywrócenie ostatnio 'ukrytych' zakupow.
@Client:76971039, zrobione. 🙂
Witam chciałabym przywrócić ukryte zakupy
@la_nika Tak sobie myślę, że ten zespół który wpadł na taki pomysł powinien zostać "ukryty" na liście płac i premii - kilka takich akcji i różne zespoły może przestałyby wpadać na coraz głupsze pomysły😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere innowacyjny pomysł zmiany nazwy przycisku z „usuń” na „ukryj” wart był co najmniej wakacji na Karaibach 😂
Również chcę przywrócić swoje zakupy ukryte.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Ja też proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z wczoraj...
Witam. Proszę o przywrócenie zakupów z dnia 26.05.2021r Z góry dziękuję.
Witam proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
@andrev15 Cześć. Wszystkie zakupy zostały przywrócone 🙂
Chciałabym przywrócić ukryty przedmiot w zakupach. Zakup zegarka z dzis
@dzuska125 Zakup przywrócony.