Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Czy mogę cofnąć ukryte zakupy z dnia 25.05.2021? Myślałem że da się samemu go zrobic
Poproś allegro przez formularz lub na czacie .
@Olek2313, samemu się nie da, ale już przywróciłam ten zakup. 🙂
Dzień dobry, chciałabym zwrócić przedmiot który zaznaczyłam w moich zakupach jako ukryty. Bardzo proszę o pomoc
Poproś allegro przez formularz kontaktowy lub przez rozmowę na czacie.
@IfOnlyYou, przywróciłam Twój zakup z 20.05. 🙂
Witam może mi Pani przywrócić zakupy
@kaplano2011 przywróciłam wszystkie z tego roku, jeśli potrzebujesz starszych zakupów to poproszę o informację, których konkretnie 🙂
Przez przypadek ukrylem moje ostatnie zakupy. Jak mogę je przywrócić by nadal widniały w zakładce Moje zakupy?
@GrzechuW, jasne, gotowe.
Witam, ukryłem zakup kosmetyków samochodowych u sprzedawcy cgl-moto chce go przywrócić i nie wiem jak.proszę o pomoc
@wladekm3 Sam nie przywrócisz, nie ma takiej możliwości. Zrobi to tutaj osoba z moderacji lub poproś o przywrócenie na czacie Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@wladekm3 Po co ukrywać skoro potem sa potrzebne ( przypadkiem raczej trudno)?
@_HolaOla_ @la_nika - nie wiem, kto dzisiaj na dyżurze .... 🙂
@wladekm3, Twój zakup jest ponownie widoczny w zakładce Moje zakupy.
Witam prosiłabym o o przywrócenie mojego zakupu
@Client:93387368 Cześć, zakup przywrócony 🙂
Dziękuję za pomoc
Witam chciałabym przywrócić ukryty zakup. Jak to zrobić ?
@pawelgustaw Po co ukrywać skoro potem sa potrzebne ( przypadkiem raczej trudno)?
@_HolaOla_ @la_nika - nie wiem, kto dzisiaj na dyżurze .... 🙂
@pawelgustaw , gotowe, przywróciłam Twój zakup z 25.05.