Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@la_nika Tak dzięki wielkie
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 15.06 który został przeze mnie wczoraj został ukryty.
pozdrawiam
@Obzik Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Witam. Zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie ukrytych zakupów z kwietnia i maja 2021
@Client:87153904 Przywróciłam wszystkie, ukryte zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Witam proszę o pomoc w przywróceniu ukrytych zakupów a najbardziej zależy mi na zakupionych oponach do samochodu jakość że 3-5 miesięcy temu
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@HONDADRIFT Przywróciłam zakup, o który prosiłeś, dlatego wejdź proszę do zakładki Kupione i sprawdź, czy to dokładnie o to zamówienie chodzi.
Ukryłam przedmiot w moich zakupach A chciałabym go teraz zwrócić. Czy jest możliwość przywrócenia aukcji
(9513068886) nr aukcji
@nucha1984 Zakup przywrócony.
@_HolaOla_ potrzebne wsparcie 🙂 może zrobicie opcję odkrycia z poziomu konta ?
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z wczoraj (15.06.2021)
@JacekN1006 Zakup przywrócony.
Dzień dobry,usunąłem anulowane zaupy z dnia 10.06.2021 ,czy można je przywrócić ?
@Mmilczarek Można i już je przywróciłam do Twojej zakładki Kupione.
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
czy mogę prosić o przywrócenie mojego ostatnio usuniętego zakupu? Przypadkiem kliknąłem-myślałem ze jest to równoznaczne z anulowaniem.
dzieki!
@kamilkania93, przywróciłam ukryte przez Ciebie zakupy. 🙂
Usunąłem/ukryłem jeden ostatnich zakupów z zakładki Moje Zakupy i potrzebuje przywrócić, jak to zrobic?
@Client:47749313, przywróciłam Twój zakup. 🙂