Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z 16.06.2016. Dziękuję
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ koniec opalania 😄
@wenus321 Zakup z 16.06 jest widoczny w Twojej zakładce Kupione, ale przywróciłam zakupy z 17.06 oraz 14.06.
@Client:79068397 Przywróciłam Twój zakup, ale z 08.06.2021, bo o niego prawdopodobnie chodziło. Zakupy w sierpniu dopiero przed Tobą 😉
@Client:90191906 Przywróciłam zakupy opasek oraz wszystkie zamówienia białych sukienek, które znalazłam na Twoim koncie. Sprawdź proszę czy są wśród nich te, których szukasz.
Witam prosiłbym od odblokowanie mojej ukrytej aukcji dotyczącej sterownika do roweru elektrycznego
@adrianmazda Zakup przywrócony do Twojej zakładki Kupione.
Witam. Chciałabym prosić o przywrócenie aukcji z zakładki moje zakupy.
Chodzi mi o wszystkie aukcje z opaskami do włosów, a było ich od marca bodajże do maja lub nawet czerwca łącznie 4.
Prócz tego chciałabym prosić o przywrócenie dwóch aukcji z zakupionymi białymi sukienkami. Jedna była w okolicy marca lub kwietnia biała krótka sukienka z długim rękawem, a druga chyba w maju, krótka z rękawem 3/4 i wiązanym paskiem w tali.
Zakup był na Malwina Szroeder
18.06.2021 zakupiłam statyw z lampką led. Przez przypadek ukryłam aukcje, a zamówiony przedmiot okazał się uszkodzony. Proszę o pomoc jak mogę przywrócić zakup.
Proszę przywrócić widoczność zakupów, które dokonałem dzisiaj, czyli 21.06.2021
@misham Gotowe, zakup przywrócony.
Baaardzo Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 21.06.2021.
@ewelinazmuda1990 Zakupy przywrócone.
W momencie ukrywania ich nie wiedzialam ze jest to nie odwracale.Teraz potrzebuje zwrocic łyzworoki i nie mam jak.Nie dosc ze prezent nie trafiony to jeszcze zwrocic nie mam jak.
@MARTINI_84 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów, dziękuję
@Kaczor_06 Przwyróciłam już wszystkie zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Dzień dobry! Dzisiaj przypadkowo ukryłam nieopłacony zakup. Bardzo proszę o przywrócenie zakupu, żebym mogła dokończyć płatność. Pozdrawiam!
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_