Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ostatniego zakupu jeśli to możliwe 🙂 pozdrawiam.
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
hej, wygrałam kilka aukcji, ale przypadkowo ukryłam je zanim jeszcze zdążyłam opłacić. Czy mogę prosić o przywrócenie? 🙂
@Client:41189809 gotowe 🙂 Zobaczysz swoje zakupy ponownie tutaj
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ \
Wittam,
robiąc zakup w dniu 16.06.2021 ukryłem przez przypadek jedną z moich aukcji. Chciałbym zwrócić towar, ale nie mogę jej znaleźć. Czy jest możliwość przywrócenia takiej aukcji?
@Thriller-18 oczywiście! 🙂 Przywrócone, wszystkie Twoje zakupy zobaczysz ponownie w tej zakładce.
@Client:43060056 gotowe 👍 Wszystkie zakupy są ponownie widoczne tutaj.
Dziekuje 🙂
Witam, wczoraj dokonałam zakupy na kilku aukcjach. Mąż przez przypadek ukrył jeden z zakupu i nie mogę dokonać płatności (sprzedawca Dobra Książka). Proszę o przywrócenie aukcji, dziekuje 9
@Aneczka_mis gotowe 🙂 Będziesz mogła opłacić to zamówienie tutaj.
Witam chcialbym odkryc moj zakup z maja chodzi mi o 4 opony ( po miesiacu okazały sie wadliwe ) pozdrawiam @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Agipek gotowe 🙂 opony będą widoczne ponownie w tej zakładce
Pozdrawiam serdecznie!
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam serdecznie,
Chciałabym przywrócić jeżeli to możliwe wszystkie ukryte na moim profilu zakupy. Bede wdzieczna bardzo za pomoc. Pozdrawiam 😉
@Client:48394697 jasne, żaden problem. Wszystkie swoje zakupy zobaczysz ponownie tutaj 🙂
Pozdrawiam serdecznie 👋
Ukryłem kilka zakupów w aplikacji, jak je „odkryć” ? 🤔🙂
@lukasinsky już są odkryte i ponownie widoczne tutaj 🙂
Witam serdecznie,
Chciałabym przywrócić wszystkie ukryte na moim profilu zakupy. Pozdrawiam
Witam, proszę o przywrócenia zakupu zaproszeń
Witam
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z miesiąca 06.2021. Chciałbym dokonać zwrotu zakupionych towarów jednak nie jest to możliwe dopóki zakupy są niewidoczne.
Pozdrawiam i z góry dziękuję