Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@cryx430 Gotowe, zakupy przywrócone 🙂
proszę o przywrócenie zakupów z dn 25 07 2021
@Misiu738 Gotowe, zakupy znajdziesz na swoim koncie
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, czy jest możliwość odkrycia moich zakupów? Kiedyś zamówiłem drzewka owocowe (około rok temu), i dopiero w tym roku gdy zaczęły dawać owoce okazało się, że zamówienie nie jest zgodne z tym, co mialo przyjść.
Witam czy mogę prosić o przywrócenie zakupów z dnia wczorajszego? Kupiłam wózek do transprtu mebli i dżemy bez cukru. Z góry dziękuję za pomoc
@kogut21cb gotowe, zakupy zostały przywrócone
@Client:76130278 Przywróciłam ukryte zakupy krzewów i drzewek owocowych. Daj proszę znać, czy o te zakupy chodziło
Witam jak mogę przywrócić ostatnio ukryte zakupy ?
@retrogalant widzę, że na koncie z którego piszesz wszystkie ostatnie zakupy są widoczne, a cofnęłam się do zeszłego roku. Jeśli chodzi o starsze zakupy to napisz proszę które 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Z góry dziękuję 🙂
Pomóżcie w potrzebie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:43292094 gotowe, wszystkie ukryte zakupy z tego roku zobaczysz ponownie tutaj.
Przez przypadek ukryłem jeden swój zakup. Czy mogę prosić o jego przywrócenie bo nie jest on opłacony.
@Karpiu517, jasne, gotowe.
witam czy da rade przywrucic zestaw kluczy plasko grzechotkowe bo niechcaco je ukrylem
@eros25, tak, przywróciłam Twój zakup.
Witam!
Bardzo proszę o przywrócenie zakupów od Estlila. Ukryłam i nie potrafię przywrócić.
dziękuję serdecznie
@Client:55468413 gotowe 🙂 Zobaczysz te zakupy ponownie tutaj.
Również poproszę o przywrócenie ostatniego zakupu z mojego konta. Dziękuję
@studnickipawel gotowe, ostatni zakup przywrócony 🙂