Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:102163872 gotowe, zobaczysz swoje zakupy ponownie tutaj 🙂
Dzień dobry,Proszę o przywrócenie omyłkowo ukrytych zakupów
@Client:45559915 gotowe, zobaczysz je ponownie tutaj. Miłego dnia!
Witam
Nie widzę mojego zamówienia na allegro mój nick AndrzejK42 chciałbym je zwrócić żarówki Edison 5w
Czy można jakoś odblokować ten zakup,
AndrzejK42
[edycja]
@AndrzejK42 kiedy mniej więcej dokonałeś tego zakupu?
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu. Dziękuję
@Client:43680534 widzę, że wszystkie Twoje zakupy powinny być widoczne w tej zakładce. Daj proszę znać, gdyby było inaczej 🙂
Dzień dobry. W jaki sposób mogę przywrócić zakup z ukrytego. Chodzi o zestaw Sztućców
@RafalOstrowMaz Zakup został przywrócony, znajdziesz go na swoim koncie 🙂
Gdzie na karcie allegro znaleźć aukcje które ukryłem po zakończonych zakupach?
@addass o przywrócenie ukrytych zakupów możesz poprosić na przykład tutaj - na Gadane. 🙂 Powiedz proszę, które zamówienia chcesz przywrócić?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ mógłbym prosić i przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 6 sierpnia? Niechcący kliknąłem przycisk ukryj. Z góry dziękuję!😁
Mogę prosić o przywrócenie zakupów z dnia 06.08, telewizor
@kartingowiec15 przywrócone, zobaczysz je ponownie tutaj 🙂
wszystkie. Jaki powód determinuje brak samodzielnego powrotu do zakupów ?
Uważam że powinno być "ukryj/odkryj" . Swoboda w zarządzaniu swoją kartą.
Czuje ubezwłasnowolniony w tej kwestii. Poza tym lubię Cię allegro bez zbędnego "makijażu".
No fajnie pogadaliśmy a moich ukrytych zakupów nie widać
@addass przepraszam, że musiałeś dłużej czekać! Przywróciłam Twoje zakupy z ostatnich dwóch lat, jeśli potrezbujesz wcześniejszych to poproszę o informację, których konretnie.
Czy można odzyskać listę zakupów