Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam,czy pani by mogła powrócić jeden moj ukryty zakup. Prosze o pomoc zależy mii bardzo. Dzekuje
@Client:63961236 Tak, ale o jaki zakup dokładnie chodzi? Jedyny, ukryty na Twoim koncie jest z 5.08.2021 r., czy to ten?
Witam. Proszę o pomoc w sprawie dostarczanych towarów na adres. [edycja] Dołuje , od samego początku jakie towary były dostarczone oraz kiedy do ostatniej transakcji. Dowody te muszę dostarczyć w sprawie sporu z adresatem , które muszę dostarczyć dla swojego prawnika. Podanych przedmiotów pod ten adres nie mam ponieważ zostały wcześniej przeżeranie usunięte . Bardzo proszę o pomoc i szybkie rozpatrzenie mojej sprawy. Pozdrawiam
@lutek278 to forum. W takich sprawach pisz bezpośrednio do allegro po przez formularz
@lutek278 Cześć! Czy zakupy te zostały zrobione z tego konta? Niestety nie widzę na nim podanego przez Ciebie adresata w Kupionych, ani żadnego sporu.
Przez przypadek ukryłem zakup proszę o pomoc
@gorecki206 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Szukqm opcji do przywrócenia do zakładki ukrytych przedmiotów. Kupiłem etui do telefonu, które nie pasuje do urządzenia i chciałbym dokonać zwrotu, jak mogę to zrobić?
Pozdrawiam
@LordofZgred przywróciłam Twój zakup, zobaczysz go ponownie tutaj. Aby zwrócić przedmiot, z poziomu zakładki rozwiń szczegóły zamówienia i kliknij proszę [zwróć zakup] 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu z 20.08 2021
dzien dobry, prosze o przywrocenie ukrytych zakupow z ostatnich dwoch tygodni. moj nick: nero_fialka. dziekuje
@nero_fialka gotowe, zobaczysz je ponownie tutaj 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu tarcza hamulcowa , mój nick: seba7207
@Jarek_400 widzę, że przesyłka dzisiaj została do Ciebie nadana. Czy chcesz abym przywróciła ten zakup do Twojej zakładki? Informację o tym, że możesz odebrać przesyłkę otrzymasz bez względu na to czy przedmiot jest widoczny w zakładce, czy nie.
Potrzebuje przywrócić ukryte zamówienie z dnia dzisiejszego
@Piotr_111_11 gotowe, zobaczysz go ponownie tutaj 🙂
@Client:48053710 jasne, gotowe, zobaczysz je w tej zakładce.