Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@asiorekaniolek przywrócone.
Hej, czy równiez mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? chodzi mi o książkę
@una_mariposa oczywiście 🙂 Przywrócone, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
chciałbym przywrócić listę ukrytych zakupów. chciałem zrobić porządek ale nie usunąć na zawsze 😕
Mogę prosić o przywrócenie zakupu z 07,03,2021 (buty sportowe damskie)
Skasowałem:(
@mar-bud91, z tego, co widzę, tej zakup nie jest ukryty. 🙂
Witam, przez przypadek ukryłem mój zakup z dnia 13.07.2021. Czy mógłbym prosić o przywrócenie? @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry 🙂 czy mogę prosić o przywrócenie zakupu: b3dbc851-f074-11eb-8d0b-d53a85b85180 ?
@mkepisty96 Cześć! Oczywiście, zakup jest już widoczny na Twoim koncie 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Mogłabym poprosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów z tego miesiąca? Dziękuję serdecznie 🙂
Mogę poprosić o przywrócenie zakupu ? 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień Dobry, zgłaszam się z tym samym problemem co pozostali.
najbardziej zależy na nr 114515e2-63db-11eb-97b6-29d2676b475f
ale reszta też mile widziana, z góry dziękuje 🙂
@iRenkaM3 Cześć 🙂 Gotowe, zakupy przywrócone
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ewela-88 Oczywiście, zakup został przywrócony, znajdziesz go na swoim koncie 🙂
Dzień dobry. Proszę o cofnięcie ukrycia zakupów na moim koncie z dnia 14.11.2021. Dziękuję @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Hej, czy mógłbym prosić o przywrócenie z ukrytych mojego ostatniego zakupu? Przypadkowo usunąłem 😞
czy też moge prosić o przywrocenie zakupu słuchawek, sprzed kilku mies.?
@RamzesIDG, oczywiście - już to zrobiłam. 🙂