Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Czy mogę przywrócić widoczność ukrytych zakupów w zakładce MOJE ZAKUPY??
@j_piotrowska2021 przywróciłam je dla Ciebie, zobaczysz je ponownie tutaj 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów ale wszystkich. Pozdrawiam
@___Bogusz___ Przywróciłam ukryte na Twoim koncie zakupy z ostatniego roku.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w zakładce.
Pozdrawiam
@Michu40i4 gotowe, są ponownie widoczne tutaj 🙂
Dzień dobry, Proszę o odkrycie zakupów z dnia 23.08.2021 / suszarko- lokówka. Dziękuję |
Bardzo dziękuję za szybką reakcję.
Życzę miłego popołudnia .
Serdecznie dziękuję.
Witam mój problem jest taki że ukryłem zakupy na allegro i chciałbym je przywrócić czy jakiś moderator przywróci ? z góry dziękuję pozdrawiam.
Witam,czy pani by mogła powrócić jeden moj ukryty zakup. Prosze o pomoc zależy mii bardzo. Dzekuje
@Client:63961236 Tak, ale o jaki zakup dokładnie chodzi? Jedyny, ukryty na Twoim koncie jest z 5.08.2021 r., czy to ten?
Witam. Proszę o pomoc w sprawie dostarczanych towarów na adres. [edycja] Dołuje , od samego początku jakie towary były dostarczone oraz kiedy do ostatniej transakcji. Dowody te muszę dostarczyć w sprawie sporu z adresatem , które muszę dostarczyć dla swojego prawnika. Podanych przedmiotów pod ten adres nie mam ponieważ zostały wcześniej przeżeranie usunięte . Bardzo proszę o pomoc i szybkie rozpatrzenie mojej sprawy. Pozdrawiam
@lutek278 to forum. W takich sprawach pisz bezpośrednio do allegro po przez formularz
@lutek278 Cześć! Czy zakupy te zostały zrobione z tego konta? Niestety nie widzę na nim podanego przez Ciebie adresata w Kupionych, ani żadnego sporu.
Przez przypadek ukryłem zakup proszę o pomoc
@gorecki206 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Szukqm opcji do przywrócenia do zakładki ukrytych przedmiotów. Kupiłem etui do telefonu, które nie pasuje do urządzenia i chciałbym dokonać zwrotu, jak mogę to zrobić?
Pozdrawiam