Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów
@Sylwia_ww8 przywróciłam Twoje zakupy z ostatniego roku znajdziesz je tutaj. Gdybyś potrzebowała starszych, to poproszę o informację, których konkretnie.
Dzien dobry,
Czy moge prosic o przywroceni wszystkich moich ukrytych zakupow?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, proszę o przywrocenie ukrytego zakupu. Dziękuję:)
@halinek65 gotowe 🙂 Zobaczysz go ponownie w tej zakładce
Witam. Przez pomyłkę ukryłem ostatni zakup, czy mógłbym prosić o przywrócenie go do zakładki Moje zakupy. Z góry dziękuję za pomoc.
Witam. Przez pomyłkę ukryłem ostatni zakup i chciałbym, żeby pojawił się znowu w zakładce moje zakupy, telewizor Thomson. Z góry dziękuję za pomoc. maciejP75
Zapamiętaj tak możesz: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam, bardzo proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu są to dywaniki samochodowe.
Chce dokonać opłaty tego zakupu a przez pomyłkę wrzuciłam je w zakupy ukryte.
@kasia-k164 zakup przywrócony 🙂 Możesz go opłacić tutaj.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów
@Pawel69606 gotowe, wszystkie zakupy zobaczysz ponownie tutaj
Dzień dobry, chciałbym przywrócić aukcje zestaw garnków z tego miesiąca bo potrzebuje zareklamować a przypadkowo ja ukrylem, bardzo proszę o przywrócenie zakupu. Z góry dziękuję
@MaciejP75 gotowe, Twój telewizor jest ponownie widoczny tutaj 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam, również proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
Proszę o przywrócenie zakupu kurtki z sierpnia
@flatmoo Przywróciłam tę transakcję do Twojej zakładki.