Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@PatrykSitarski, przywróciłam Twój zakup. 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu który był odebrany 27.09.2021 z paczkomatu tj. prasy do owoców, a który został ukryty. Prawdopodobnie dzisiaj jest ostatni dzień na zgłoszenie zwrotu.
@pawelrog7, gotowe, przywróciłam Twój zakup.
Czy mój ostatni zakup również dałoby radę przywrócić ?
@Client:72809236 Pewnie! Gotowe, zakup przywrócony.
Ja też poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów 😊
@Client:52926233 Bardzo proszę, zakupy przywrócone.
Witam, prosiłbym o przywrócenie ukrytego zakupy, bodajże sprzed dwóch dni (klocki).
Pozdrawiam!
@Agusiaczz Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Zakup z wtorku
Dzień dobry, przez pomyłkę schowałam zakupy z 20 września, które są nieopłacone i teraz nie mogę ich opłacić a bardzo mi na tym zależy
Witam, prosze o przywrocenie ukrytych zakupow z tego miesiaca tzn pazdziernika br roku. Dzieki
Hej. Przywrócisz mi wszystkie moje zakupy bo przez przypadek je ukryłem
@mj7799 Chciałabym pomóc, ale na koncie, z którego tutaj piszesz, nie ma ukrytych zakupów.
Witam,
czy mogę prosić o odkrycie ukrytych zakupów ?
pozdrawiam
@O_Modzelka W ostatnim miesiącu nie widzę na Twoim koncie ukrytych zakupów. O które transakcje chodzi?
Witam.Poprosił bym Panią o przywrócenie na listę zakupu maseczek na listę chciałbym tam usunąć negatywną opinię jaką wystawiłem zakup był w tym miesiącu,Pozdrawiam i dziękuję.