Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@pawulczass Możesz zgłosić to na Gadane 🙂 Przywróciłam Twój ostatni ukryty zakup. Daj znać, jeśli chciałbyś przywrócić inny zakup
Zakupiłam wczoraj przekaźnik kontroli poziomu cieczy, lecz przed dokonaniem płatności przypadkowo ukryłem zakupy i w żaden sposób nie jestem w stanie ich przywrócić. Proszę o pomoc. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@czapla_777 Gotowe, Twój zakup został przywrócony 🙂
Czy jest możliwość przywrócenia moich ukrytych zakupów? Bardzo proszę o pomoc.
@marek_k_szef16 Cześć! Gotowe, przywróciłam Twój ostatni zakup
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupow?
@slodka1991x Oczywiście, gotowe. Wszystkie zakupy zostały przywrócone, znajdziesz je na swoim koncie 🙂
Prosze o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 07.09.2021 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ror_bach Oczywiście, zakupy zostały przywrócone 🙂
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupaów?
@Mateuszwawoczny, gotowe, przywróciłam wszystkie Twoje ukryte zakupy.
Czy ja mogę prosić o przywrócenie historii zakupów z ostatnich dwóch tygodni?
@Sussanna, jasne. Gotowe. 🙂
Witam zrobiłam zakupy i ukryłam je czy jest szansa na to aby je odzyskać ?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ tak , niebawem moderatorzy się zajmą Twoim problemem .
@Client:50571536 Cześć. Gotowe, zakupy są już widoczna na Twoim koncie
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupow przez allegro
@arrtuur Oczywiście, wszystkie zakupy zostały przywrócone 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam,chcialbym wrocic moj zakup z przed 2 dni