Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@gil_krzysztof Cześć! Twój ukryty zakup jest już dla Ciebie widoczny w zakładce Kupione
Proszę o przywrócenie zakupu zegarka z dnia dzisiejszego do zakładki "moje zakupy". Dziękuję
@iwid1 Gotowe, zegarek wrócił do zakładki Moje zakupy
Dzień dobry, poproszę o przywrócenie ukrytych prze mnie zakupów z sierpnia tego roku.
Pozdrawiam.
@korhil69 Cześć. Oczywiście - wszystkie zakupy z sierpnia zostały przywrócone, znajdziesz je na swoim koncie 🙂
Bardzo proszę @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ o przywrócenie moich ukrytych zakupów.
Pozdrawiam
Dawid
@dawidtymkow Gotowe, zakupy zostały przywrócone. Znajdziesz je tutaj 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam. Ukryłem swoje zakupy i nie mogę ich przywrócić. Proszę o pomoc.
@Emilia83_2007, samodzielnie tego nie zrobisz, ale chętnie pomogę. Wskażesz, który zakup chciałabyś przywrócić?
Czy mogę prosić o przywrócenie moich „ukrytych zakupów” ? @_HolaOla_
@sosmileeee, przywróciłam Twój ukryty zakup z 2.09.2021 r. 🙂
Dziękuje bardzo ! ☺️
Dzień dobry, z ciekawości ukryłem wszystkie zakupy. Jest możliwość ich przywrócenia?
@Hamstermeister, przywróciłam wszystkie Twoje ukryte zakupy. 🙂
Trzeba poprosić @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mstoklosa7, chętnie pomogę - możesz tylko wskazać, o który dokładnie zakup chodzi?