Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Alexinhio10 Oczywiście. Przywróciłam Twoje ostatnie ukryte zakupy. 🙂
Witam serdecznie, piszę z prośbą o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu do listy kupionych. Pozdrawiam
Witam. Proszę o przywrócenie do listy zakupów, bo ukryłem zakup od LEDprojektor a otrzymałem wadliwy towar który nie działa i chciałem to zwrócić. Dotyczy to aukcji 10096424962 z dnia 4.11.2021.
@janio_38 Przywróciłam ofertę do Twojej zakładki.
Super, dziękuję bardzo.
Czy mozna przywrocic wszystkie moje ukryte zakupy?
@siostraasia Oczywiście, przywróciłam już ukryte zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Dobry wieczór, czy może mi ktoś przywrócić moje wszystkie zakupy? Z góry dziękuję i pozdrawiam 😊
Dobry wieczór, proszę o przywrócenie moich wszystkich zakupów. Z góry dziękuję i pozdrawiam 😊
@matek_97 Gotowe, przywróciłam już wszystkie ukryte zakupy. Spokojnego wieczoru! 😉
Witam. Kolejny raz zwracam się z prośbą o przywrócenie zakupu na listę, chodzi o zakup mapy do nawigacji Peugeot od aze_com_pl.
@janio_38, nie ma problemu. Przywróciłam ten zakup. 🙂
Dzień dobry. W miarę możliwości prosiłbym o przywrócenie mojego zakupu z dnia 28 października 2021, 18:33, nr 10421539017. Z góry dziękuję 🙂
@Incubator @kredeczkadg Przywróciłam już do zakładki Kupione zamówienia, o które prosiliście.
Dzień dobry, zwracam się do Państwa z prośba o przywrócenie z końca października zakupu od użytkownika TrendyOutlet_pl.
Z góry dziękuje za pomoc
Paulina
@Palolinkofa Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione 🙂
Czy mogę również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 08.11.2021?
@bubisonek jasne, przywrócone. Zobaczysz je ponownie tutaj.