Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry, zwracam się do Państwa z prośba o przywrócenie z końca października zakupu od użytkownika TrendyOutlet_pl.
Z góry dziękuje za pomoc
Paulina
@Palolinkofa Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione 🙂
Czy mogę również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 08.11.2021?
@bubisonek jasne, przywrócone. Zobaczysz je ponownie tutaj.
Dzień dobry 😊 czy i ja mógłbym prosić o przywrócenie wszystkich moich zakupów jakie ukryłem?
@szibeek oczywiście 🙂 Przywrócone, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Dziękuję bardzo!
Witam, potrzebuje przywrócić zakupione dwa przedmioty które ukryłem, ponieważ to był prezent. Teraz muszę dokonać zwrotu ponieważ okazują się za duże.
13 października nr aukcji 10140144443 oraz 13 października nr aukcji 9791803031
Dziękuję.
Dobry wieczór. Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych aukcji.Dziękuje z góry
@makmak112 gotowe 🙂 Zobaczysz je ponownie tutaj
Witam jak można odzyskać ukryte wszystkie zakupy ?
@Balbina0412 przywróciłam Twoje zakupy z tego roku. Zobaczysz je ponownie w tej zakładce. Jeśli potrzebujesz starszych to daj proszę znać konkretnie które mam przywrócić (może być nazwa przedmiotu, data zakupy lub numer oferty).
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ prosze o przywrocenie zakupu od sprzedajacego "iso trade "
@soli1991 nie znalazłam zakupów od takiego sprzedającego, ale przywróciłam ukryty zakup od sprzedającego o podobnym loginie, zobaczysz go ponownie tutaj.
Mam nadzieję, że to ten, na którym Ci zależało 🙂
Witam serdecznie
Proszę o przywrócenie moich zakupów od lipca do września tego roku.
Pozdrawiam
@zbryszdi gotowe 👍 Swoje zakupy zobaczysz ponownie w tej zakładce 🙂