Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, jestem zmuszony wymienić coś na gwarancji ale ukryłem zakup, zakup z dnia 8.11 . Proszę o pomoc w cofnięciu ukrytego zakupu od użytkownika którego nazwa zaczyna się na exclusive.
Z góry bardzo dziękuję 🙂
@marcin159_2010 Cześć. Oczywiście - zakupy zostały już przywrócone na Twoje konto. Nie ma za co 🙂
Proszę o odblokowanie ukrytego zakupu na moim koncie
Nr aukcji11422006124
@Monika12345536 Cześć. Gotowe - zakup został przywrócony. 🙂
Dzień dobry, chciałabym przywróć wszystkie ukryte zakupu do mojej historii zakupów
@Client:49436021 Cześć 🙂 Oczywiście, wszystkie ukryte zakupy zostały przywrócone.
pytanie jak w tytule chciałem przywrócić zakup z 9.11.2020 ,który przeniosłem do ukrytych
@wiktorpiesto Cześć. Przywróciłam Twój ukryty zakup, znajdziesz go tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione 🙂
Dziw n Dobry mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych przedmiotów
@marekcich Cześć 🙂 Oczywiście. Wszystkie ukryte przedmioty powróciły na Twoje konto.
@Client:46779517 Cześć. Gotowe, zamówienie zostało przywrócone. Znajdziesz je na swoim koncie w zakładce Kupione 🙂
Jak moge przywrocic zakupy w zakladce moje zakupy
@R327 Cześć. Przywróciłam Twój wczorajszy zakup. 🙂
Chodzi mi o anulowana transakcje girlandy przez przypadek kliknelam i ukryłam
Mogę prosic o przywrócenie ukrtej ostatniej transakcji?
@inga_ii Oczywiście. Gotowe, ostatni zakup został przywrócony. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócić ukryte zakupy z ostatnich trzech miesięcy