Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@eVenement_x Gotowe, zakupy są już przywrócone 🙂 Dobrego popołudnia!
Witam, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z tego tygodnia.
Pozdrawiam
@chomik_89 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na moim koncie.
@Plaric Gotowe, zakupy przywrócone.
Czy jest szansa przywrócenia ukrytych przedmiotów? Przez przypadek ukryłam jedną rzecz którą chciałabym zakupić. Czy można przywrócić ukryte przedmioty z tego miesiąca? z góry dziękuję!
@trendstylelook Przywróciłam już Twoje ukryte zamówienia z tego miesiąca. Pozdrawiam!
A tak, poproś: 😁 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ptasiu09 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
ukryłem zakup ramow nr aukcji102695641 przez co niemoge zrobic zwrotu towaru jak to przywrucic??
Na drugi raz nie ukrywaj ramów. Zwrócić możesz zawsze, o ile nie minęło 14 dni od odebrania paczki i jeśli to był zakup od firmy-sklepu. W mailu po zakupie masz dane sprzedawcy, więc tam odsyłasz ramy z oświadczeniem o rezygnacji i podanym numerem konta do zwrotu środków. To nie jest tak, że zwroty są możliwie tylko za pośrednictwem Allegro i tylko na stronie Allegro.
@Client:102695641 numer oferty się nie zgadza, przywróciłam ukryty zakup i teraz wszystkie zobaczysz w tej zakładce. Mam nadzieję, że to rozwiąże Twój problem. Jeśli nie, to sprawdź czy zakupu w ofercie, o której wspominasz nie dokonałeś z innego konta Allegro.
Dzień dobry,
bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
Dzieki
@Client:58361836 gotowe 👍 Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia dzisiejszego od desportivo ?
@Client:37716646 jasne 🙂 Zakup przywrócony. Zobaczysz go ponownie tutaj.
Prosze o przywrocenie do listy zakupow , zakupow ukrytych
@Client:101202472 Przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki Kupione.
Dzień dobry @_HolaOla_
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytej listy zakupów na moim koncie. Dziękuję!