Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Gangsta26_pl, gotowe. 🙂
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z 27.11? Dziękuję!
prosze o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 28.11.
@Siuber_84, gotowe. 🙂
proszę o przywrócenie ukrytego zakupu listopada
@grzeszczak1991 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z listopada.
Dziękuje
@zebro_7 Cześć. Oczywiście, zakup został odkryty. Znajdziesz go w zakładce Kupione 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ prosił bym o przywrócenie ostatniego zakupu
@kaszym24 Cześć. Ostatni zakup został przywrócony 🙂
CHCIALBYM ODZYSKAC ZAKUPY ? JAK TO ZROBIC. POPROSZE O POMOC???
@Client:70089328 Napadli cię w drodze ze sklepu?
Na policję zgłoś !
@Client:70089328 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na tym koncie.
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć jak mogę przywrócić do widocznych jeden z ukrytych zakupów. Chodzi o zakup słuchawek. Z góry dziękuję za pomoc.
@Client:70318633 Cześć. Gotowe, przywróciłam Twoje zamówienie numer be7f8191-4f09-11ec-8177-3bc25aad5315 🙂
Usunąłem przedmiot z historii zakup etui na tablet jak mogę go przywrócić bo chciałem go oddać proszę o pomoc
@Basik_18 Cześć. Oczywiście. Przywróciłam Twój ukryty zakup. Znajdziesz go na swoim koncie w zakładce Kupione.
Witam , proszę o przywrócenie mojego zakupu 36 MSC ŻARNIK PALNIK XENON D2S FORD FOCUS MK1 1 I , który przez pomyłkę ukryłem i nie mam do niego wglądu pozdrawiam.
@Client:23837360 Cześć. Oczywiście - zakup został przywrócony. Znajdziesz go w zakładce Kupione 🙂
Dziękuje 😉