Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam. Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Pozdrawiam
@pwprentki Przywrócone 🙂
Witam, proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupionych oraz anulowanych produktów.
@Client:40904159, gotowe. 🙂
Dziękuję serdecznie, miłego wieczoru 😇
Witam prosze o przywrocenie ukrytych zakupow z dzis. Pozdrawiam
@40181584 Cześć. Przywróciłam Twój ostatni zakup z dzisiaj 🙂
Dziękuję 🙂
Witam!
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu (przypadkowo) dwóch myszek komputerowych zakupionych w miesiącu październiku b.r. Numer oferty to (10430163181). Jedna z myszek jest uszkodzona i nie mogę jej zareklamować. Mój nick allegro "amireka".
serdecznie pozdrawiam. M. [edycja]
@amireka, przywróciłam ten zakup. 🙂
serdecznie dziękuję
witam,
Ukryłem jedną aukcję przez pomyłkę. Nie widzę jej teraz a chciałbym dokonać zwrotu. Jak mogę ją znaleźć.
z góry dziękuję za pomoc.
Sam nie odkryjesz. Może to zrobić tu @la_nika lub @mr_oma albo możesz o to poprosić Allegro na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
Tak na marginesie - zwrot możesz też zrobić zwyczajnie, poza Allegro. Wysyłasz sprzedawcy mailem oświadczenie o rezygnacji z zakupu i odsyłasz towar. Na wysłanie oświadczenia masz 14 dni od odebrania paczki, a na odesłanie towaru kolejne 14 dni. Zwrot przez Allegro to tylko jedna z możliwości, ta opisana wcześniej jest tak samo ważna.
Jak widzę, to coraz częściej ten problem się pojawia. Dobrze by było mieć opcje przywrócenia samemu. Przynajmniej przez 24 godziny od usunięcia lub ukrycia bo jak widać zdarza się że ktoś usuwa lub ukrywa pochopnie i jest niepotrzebny problem z angażowaniem ludzi do przywracania 😉
@HI44 O który przedmiot chodzi?
Czy mogłabym prosić o przywrócenie ostatniego zakupu?
@Client:70745329 Przywrócony 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego zakupu?
Jednak proszę NIE przywracać.
Dzień dobry. Czy jest możliwość przywrócenia na moim koncie ukrytego zakupu z dnia 25.10.2021 r. od [edycja]?