Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
może ukryłem nie mam pojecia co nacisknełem kupiłem drukarke i juz ja mam tylko chce sprawdzić od kogo i niema zakupu
Ok, kliknąłeś Ukryj zakup.
To tylko moderatorki potrafią naprawić.
ok to znaczy co mam zrobić
Czekać
ok dziekuje
Jest bardzo prosty sposób, żeby "podejrzeć" "ukryte" zakupy. Sprawdź maila, dostałeś maila zaraz po zakupie, jest tam link, który przekierowuje Cię do "ukrytego" zakupu ("Przejdź do Szczegółów zakupu").
Sprawdź, ja nie sprawdzałem, podobno działa
@Client:34706162 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione, więc jest tam ponownie dostępny.
Dzięki! Już problem rozwiązany 🙂
@merol55 Cześć! Przywróciłam Twoje dwa ostatnie (ukryte) zakupy. 🙂 Lew, dzięki za wezwanie!
Bardzo dziękuję 🙂 Błyskawiczna pomoc!
Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych i jeszcze nie opłaconych zakupów.
@ska-lu Gotowe. Wszystkie zakupy z dzisiaj zostały przywrócone.
Jak w temacie. Potrzebuję odzyskać zarchiwizowany zakup za który nie dostałem zwrotu pieniędzy.
@art_lodz Cześć. Przywróciłam Twój zakup numer b68408e1-440e-11ec-9022-57e8e40cde71.
Chodzi o książki kupione u sprzedającego Odyseusz w ostatnim tygodniu.
Dziękuję
Marcin Ch
Na czacie Allegro Ci przywrócą od ręki - pisz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@marcelikrakus Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry. Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dnia 20 października 2021. Bardzo dziękuję, MCH