Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:40702596, ukryte zakupy może przywrócić jedynie pracownik Allegro. Przywróciłam Twój ostatni ukryty zakup. 🙂
Porzebuję mieć dostęp do ukrytych zakupów. Kupiłem żonie prezent na mikołaja ale nie spełni oczekiwać i muszę go oddać. Proszę o odsłonięcię wszystkich ostatnio ukrytych zakupów (OleOle i Soxo). Dziekuje
@kareem16, przykro mi, że zakupy nie spełniły Twoich oczekiwań - przywróciłam je.
Dziękuje bardzo 🙂 pozdrawiam serdecznie
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Ukryłam zakup szarej marynarki i nie mogę zrobić zwrotu proszę o pomoc
@50587715, przywróciłam ten ukryty zakup.
Mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z 29 listopada 2021?
@CYNEK7, jasne - gotowe. 🙂
Dziękuję 🙂
Proszę przywrócić zakupy z mojej ukrytej listy. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przywróć mi zakupy proszę bo ukryłam przypadkiem. Dziekuje
Proszę o przywrócenie zakupów z miesiąca Maj 2021
@Buldozer1978 @Lukasz27_2008 @Client:28094749 Przywróciłam już zakupy do Waszej zakładki Kupione.
Prosze o przywrócenie ukrytego zakupu na moje konto (płyn dopelherz vital tonik) @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Filip851997 Gotowe, zakup przywrócony.
Mogę przywrócić o przywrócenie zakup mojej szczoteczki elektrycznej która zamówiłem i ukryłem przez przypadek z góry dziękuję
@alban64 Zakup przywrócony.
Dziękuję. A jak mam ja ukryta to czy ona przyjdzie do mnie ta paczka czy kod do odebrania tez by przyszedł czy wogule nic i jak by była skasowana
@alban64 Wszystko z tym zamówieniem jest w porządku, więc nie ma powodu dlaczego miałoby być niezrealizowane. Płatność jest poprawnie zakończona, więc możesz spokojnie oczekiwać na informacje związane z dostawą.
Dzięki ale nawet jak mam ja ukryta to też tak będzie. Bo moja żona ma dostęp do konta A i bym nie chciał żeby zobaczyła co zamówiłem to jak te zamówienie ukryje to czy dojdzie do mnie te zamówienie