Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Thaumiel-T1 Co dokłanie oznacza "kilka dni"? Abym mogła ci pomóc, poproszę o konkretną datę lub zamówienia.
conajmniej dwa ostatnie. Doszło do włamania na konto, sądzę że dwa ostatnie dni.
@Thaumiel-T1 Przywróciłam już ukryte zamówienia, poczekaj proszę na naszą odpowiedź na zgłoszenie mailowe, a wszystkie informacje związane z tą sytuacją znajdziesz tutaj.
Proszę jeszcze o zamówienia z 13 grudnia, wiem po transakcjach na koncie, że kilka było.
@Thaumiel-T1 wszystkie zamówienia z 13.12.2021 są widoczne w zakładce Moje zakupy.
Proszę przywrócić moje ukryte zamówienia wraz z historią powiadomień o tej przesyłce
@WOJOWNIK_2008 Mogę przywrócić ukryte zamówienie, ale powiedz mi proszę o jaki zakup dokładnie chodzi?
Dzień dobry chciałam przywrócić moje zakupy bo przez przypadek dałam ukryj
@Client:44792533 gotowe 🙂 zobaczysz swoje zakupy ponownie w tej zakładce.
Prosze o przywrocenie moich ukrytych zakupow
@kubus_lkr gotowe, zobaczysz je ponownie tutaj.
Czesc! Czy moge podlaczyc sie do prosby o cofniecie ukrytych aukcji w zakladce „kupione”? Chcialem sprawdzic ta opcje ale nie sadzilem, ze to rozwiazanie jest na stale. Dzieki z gory!
@vectra2005 jasne, gotowe 🙂 Zobaczysz swoje zakupy ponownie tutaj.
Dzień dobry,
Chciałbym poprosić o przywrócenie zakupu z mojego konta z dnia 12.12.2021. Z góry bardzo dziękuję 🙂
Witam, czy mogłbym poprosić o przywrócenie ukrytego zakupu ze swojego konta? Zakup sprzed 4 dni. Książka plus puzzle dla dzieci. Dziękuję z góry 🙂
@iloncia42 jasne! Przywrócone 🙂 Zobaczysz te zakupy ponownie tutaj.
@Misiek_71 przywrócone 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Witam, czy mogłbym poprosić o przywrócenie ukrytego zakupu ze swojego konta?
Dosyć dziwna sprawa ponieważ zakup został anulowany, potem go ukryłem a dziś dostarczono go do paczkomatu. Anulowaliśmy go po tym jak dziewczyna omyłkowo wybrała opcję allegro pay. Chciałbym żeby został przywrócony i żeby go zwrócić.