Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:104940196 proszę! Są odkryte, zobaczysz je tutaj.
Witam, czy może również mi przywrócić ukryte zakupy?
Mogę prosić o przywrócenie zakupu z dnia dzisiejszego?
@Client:71986796 Cześć, oczywiście. Zakup przywrócony 🙂
Jak cofnąć z ukrytych zakupów żeby znów je widziec
@siuunniaaa Nie ma takiej opcji. Musisz pisać do Allegro na czacie lub czekać aż osoba z moderacji tutaj cofnie Ci ukryty zakup. https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
Po co było ukrywać? Przecież tam był komunikat, że ukrycia nie da się cofnąć.
Tak,tylko ja wiem to dopiero teraz gdy jest zbyt późno i trzeba odkręcać . Szkoda, że nie ma opcji dla „samodzielnych” 😉
@siuunniaaa przywróciłam Twoje ukryte zakupy z maja i kwietnia, jeżeli chcesz żebym przywróciła też wcześniejsze zakupy, poproszę o informację które 🙂
tez prosiłbym o przywrócenie
@Client:58558038 Cześć 🙂 Przywróciłam Twoje wszystkie ukryte zakupy. Znajdziesz je tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Witam serdecznie. Czy ja również mogłabym prosic o przywrócenie wszystkich moich zakupow od poczatku listopada? Potrzebuje zrealizować kilka zwrotów a niestety nie widzę tych zakupow w historii. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
@megi10966 Oczywiście, przywróciłam już do Twojej zakładki Kupione zamówienia od początku listopada.
Chcę przywrócić ukryte zakupy.
@Client:88362159 przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie, znajdziesz je tutaj.
Witam, proszę powrócić zakup z ukrytych. Błędnie nacisnąłem ukryć zakup i teraz go nigdzie nie mogę znaleźć.
Zakup dotyczy opaski miband5
@Marcelina_TJ gotowe, przywróciłam ten zakup. Znajdziesz go w zakładce Kupione.
Jeżeli to nie problem to również prosiłbym o przywrócenie zakupów, przez nieuwagę ukryłem te przedmioty, a były to rączki rowerowe na kierownice i frędzle. Chciałby je opłacić
Witam, proszę o przywrócenie omyłkowo ukrytej aukcji z dzisiejszego dnia.
@nat_not kolejny...