Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, proszę o przewrócenie ukrytych zakupów.
@Client:47537975 gotowe 🙂 Zobaczysz te zakupy ponownie tutaj.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z tego miesiąca.
@Client:79186080 gotowe. Zobaczysz swoje zakupy ponownie tutaj.
Uda się wycofać zwrot zakupu : gra planszowa Catan. Przesyłka została dopiero wysłana więc nie będę wracać
@Client:79186080 nie rozumiem. Zgłosiłaś zwrot, a jednak chcesz otrzymać to zamówienie? Na razie jej status to przygotowana do nadania, więc jeśli jej nie chcesz to sprzedający jej nie wyśle.
A jeśli chcesz zrezygnować ze zwrotu to napisz proszę do sprzedającego w tej sprawie.
Witam chcialabym zeby przywrocono mi ukryte zakupy
@Client:48731488 gotowe. Wszystkie zakupy zobaczysz w tej zakładce.
Dzień dobry.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
Dziękuję i pozdrawiam.
@bartekmisiek1990 gotowe 🙂 Zobaczysz je ponownie tutaj.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Chodzio dwie męskie koszulki kupione koło 13.XII,
@kalifat_mk gotowe 🙂 Zobaczysz je ponownie tutaj.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Z góry dziękuję
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Chciałabym odzyskać ukryte zakupy i anulować zakup, jak to zrobić?
Aby anulować zakupy, nie musisz ich odzyskiwać. Wystarczy wysłać sprzedawcy mailem swoją rezygnację z zakupu. Jeśli nie płaciłaś, sprzedawca już nie wyśle towaru. Jeśli zapłaciłaś, odda Ci wpłatę. Anulowanie nie musi się odbywać za pośrednictwem Allegro, można to zrobić zwyczajnie, bezpośrednio i będzie to tak samo ważne. Adres mailowy sprzedawcy masz w mailu od Allegro po zakupie.
@ela160277 Chętnie pomogę, ale na Twoim koncie nie ma ukrytych zakupów.
Jak odzyskać ukryte zakupy z Allegro???
@Client:45099143 mogę je dla Ciebie przywrócić 🙂 Chodzi Ci o jakieś konkretne, czy wszystkie?
Obuwie. sprzedawcy Rokland [edycja]. faktura 127,99 zł