Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, dziś przez przypadek ukryłam zakup. Proszę o przywrócenie
@reniusia160 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry ukryłam zakup a chciałabym go zwrócić jak mogę tego dokonać?, chodzi o grę TV
@Client:45457635 gotowe 🙂 przywróciłam Twój zakup do tej zakładki.
Czy moge przywrocic zakup ktory ukrylam?
@zygabeata chętnie pomogę, ale daj proszę znać, który zakup mam przywrócić? Może być data zakupu, nazwa przedmiotu lub numer oferty 🙂
Dobry wieczór, dziś zamówiłam dwie rzeczy i przez przypadek kliknęłam „ukryj”. Jak to odzyskać 😩?
@Client:54209493 przywróciłam Twoje zakupy z 20.12.2021 🙂
Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Bardzo proszę o cofnięcie "ukrycia" zakupu z dnia 15.12.2021, chodzi o laser krzyżowy.
"Sprytnie" ukryłem żeby nikt nie widział co kupiłem na Święta, a teraz nie mogę się skontaktować ze sprzedającym bo paczka jeszcze nie doszła, a czas leci.
Z góry dziękuję.
@iwo_ww Zakupy przywrócone 🙂 Mam nadzieję, że paczka dotrze pod choinkę.
Wielkie dzięki,zakup przywrócony.Teraz wiem od kogo kupiłem!!! Z resztą mam nadzieje poradzę sobie sam.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Usunelam zakup Teraz potrzebuje anulowac transakcje Jak przywrocic ten zakup z powrotem
@anulek53 gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ W dniu wczorajszym tj. 20.12.2021 ukryłem kupiony przedmiot. Chciałbym to ponownie przywrócić na listę zakupów. Z góry dziękuję za pomoc.
@Sebastopoler gotowe 🙂 zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Witam, bardzo dziękuję za pomoc 🙂
jak przywrócić zakupy które ukryłem przez pomyłkę 20-12-2021
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
witam czy można jeszcze raz przywrócić zakupy ukryte 20-12-2021 chciałem ukryć jeden zakup a znowu ukryłem wszystko - dziękuję za pomoc
@EWENIU jasne, przywrócone 👍