Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Agent555 chyba się udało! 🙂 zakup z maja 2020, potwierdź proszę czy to ten?
Tak to ten zakup.
Bardzo dziękuję za pomoc,pozdrawiam i życzę miłego dnia.🙂
@Agent555 super! Bardzo się ciesze, miłego dnia! 😊
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry. Ostatnio przypadkiem ukryłem zakup dotyczący nieśmiertelnika. Bardzo proszę o jego przywrócenie
Moderatorzy ci przywrócą zakup, oni mogą wszystko.
@Client:45884295 gotowe 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
@la_nika bardzo bardzo dziękuję za pomoc!
Nie chce zawracać głowy,ale bardzo zastanawia mnie czy nie mam jeszcze czegos ukrytego. Jeśli to nie problem dla Pani to może mogłaby Pani sprawdzić i w razie czego przywrócić? Jesli nie to w porzadku. I tak dziękuję
@Client:45884295 nie ma sprawy! Przepraszam Twoja druga wiadomość musiała mi umknąć 🙂 Żaden problem, przywróciłam wszystkie Twoje zakupy, są ponownie widoczne tutaj.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzisiaj przypadkowo ukryłem zakup, czy mógłbym w jakiś sposób to odwrócić?
@Client:55504681 jasne, przywrócone. Zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Czy mogę prosić o odkrycie moich zakupów. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:52649952 oczywiście 🙂 Gotowe, zobaczysz je ponownie tutaj.
Witam Czy mógł bym również prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Emis900 Gotowe, przywróciłam Twoje zakupy do zakładki Kupione.
Witam Czy mógł bym również prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@adzik963 Jasne, przywróciłam już ukryte zakupy na Twoim koncie, dlatego sprawdź proszę ponownie zakładkę Kupione.
Jak mogę przywrócić zakupy,które ukryłem ?
@Client:87187465 Przywróciłam już do Twojej zakładki Kupione ukryte zamówienia.
Cóż za szybka reakcja.Bardzo dziękuję za SZYBKIE rozwiązanie sprawy
Cześć Czy mogą prosić o przywrócenie zakupów z grudnia