Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Chciałabym przywrócić ostatni zakup zegarka z ukrytych. Proszę o pomoc
@agata4321, przywróciłam ten zakup.
Bardzo proszę o przywrócenie listy zakupów znalazły się w ukrytych. Szczególnie zależy mi na tej transakcji. Zamówiłam już kopię danych ale nie ma tu rozliczeń a to o nie właśnie chodzi, poszła podwójna płatność i potrzebuję się do tego dostać. Bardzo proszę o udostępnienie tych danych. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
10808677847 | ZIEMIA UNIWERSALNA 70l PODŁOŻE DO KWIATÓW WARZYW | 2021-09-17 11:42:16 | 5 | 19.99 | WielPlast |
@Client:82320912, przywróciłam ukryte przez Ciebie zakupy. 🙂
@mariuszm50, przywróciłam ten zakup. 🙂
Witam, kupiłem jako prezent wagę magazynową dla narzeczonej do jej hobby z żywicą a ponieważ mamy wspólne konto ukryłem zakup. Waga okazała się źle skalibrowana i nie posiadająca ręcznej kalibracji (tzn żeby nie stracić gwarancji skalibrować może ja tylko producent ze względu na fakt otwarcia obudowy?). Chciałbym zwrócić powyższe lecz niestety nie mogę znaleźć jak przywrócić zakup. Jak mogę to zrobić? Lub czy moderator mógłby mi to zrobić?
@Client:38603574, przykro mi, że waga okazała się mieć wadę. Przywróciłam ten zakup.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy mogłabym prosić o przywrócenie mojego zakupu w zakładce zakupy niechcacy usunęłam
@Client:42047047, przywróciłam Twoje ukryte zakupy z grudnia.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy mogłabym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu, chodzi o Numer oferty: 11146596906
Chodzi o zwrot i wymianę na inny rozmiar ....
Z góy dziękuję
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ofery numer 11146596906
Chciałabym przywrócić zakupy w zakładce moje zakupy Client:103875801
@Client:103875801, może to zrobić jedynie pracownik Allegro. Natomiast na koncie, z którego tu piszesz, nie ma żadnych zakupów, więc nie mogę ich przywrócić. Być może chodzi o zakupy na innym koncie?
Dzień dobry, proszę o przywrocenie ukrytych zakupow, dziękuję 😉
@adamus67 Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z ostatniego miesiąca.
Tak, ale podaj o jaki zakup chodzi: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Grill opiekacz 2stronny
@Client:102443840, przywróciłam Twoje ukryte zakupy.