Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Kedar6662 This order is again available in your tab.
Witam, bardzo proszę o przywrócenie ostatnio ukrytego zakupu (szczoteczka soniczna) w moich zakupach.
@Przemek90r Przywrócony 🙂
Dzień dobry,
bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 13/12/21 do zakładki Moje Zakupy. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:43488781 Przywrócone 🙂
Dziekuję bardzo za szybką pomoc!
Witam,
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia, konkretnie chodzi o książkę "Potęga zabawnego seksu", na który przez pomyłkę kliknęłam, a chcę zwrócić zakup i nie mogę bo go nie widzę.
Z góry dziękuję
Ewa
@avi2 Gotowe, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Proszę o przywrócenie zakupu nr 02ce16b2-6709-11ec-84df-39346df027ee z dnia 27.12.2021
@Kamila_126 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Witam serdecznie. Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na moim koncie ?
@Client:49644869 Oczywiście, przywróciłam już Twoje, ukryte zakupy do zakładki Kupione.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupów za okres od 01.01.2021 do 01.06.2021 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Buldozer1978 Przywróciłam zakupy ze wskazanego okresu do Twojej zakładki.
Proszę również o przywrocenie ukrytych zakupów z ostatniego tygodnia.
Rownież poprosiłabym o przywrócenie ukrytych zakupìw
@alanis72, @angelobacio gotowe. 🙂
Witam serdecznie. Czy mogę prosić o przywrócenie zakupów z dnia dzisiejszego?
@Arleta94 , jasne, gotowe. 🙂
Witam, czy mogę również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z tego roku?
Pozdrawiam