Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:46935851 zakupy zostały przywrócone, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Witam, omyłkowo ukryłem zakup który został przeze mnie anulowany. Chciałbym go przywrócić do listy zakupowej. Aby mieć wgląd kiedy otrzymam zwrot pieniędzy. Pozdrawiam
@Grzeg0rz1990 zakup przywrócony, zobaczysz go ponownie w tej zakładce.
@grosik41, przywrócić zakup może jednie pracownik Allegro - zrobiłam to, ze wskazanym przedmiotem. 🙂
Witam. Wczoraj moje dziecko niechcacy wcisnęło cos i ukrylo moj zakup z dnia 27.01.2022
@Client:41495719, przywróciłam ten zakup. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu.
@ThomasPL_83, gotowe. 🙂
Zaznaczylam do zaplaty /5 aukcji/ w zakladce moje zakupy od askas77 cos sie zagapilam i usunelam z moich zakupow nieoplacone aukcje, bardzo prosze o przywrocenie ich bo nie moge ich teraz oplacic.
@Maryla_Mr, przywróciłam te zakupy.
Wrocily mi 2 aukcje z 5 , ktore mi zniknely z nieoplaconych, skopiowalam ich ze snajpera
|
|
Sugeruje, zeby nie mozna bylo usuwac nieopalconych zakupow, nie byloby problemow 🙂 |
@Maryla_Mr Przywróciłam wszystkie ukryte oferty od tej sprzedającej.
dzien dobry. chcialabym przywrocic zakup z listwami przypodłogowymi . Zostalo mi duzo tych listew i chcialabym czesc ich zwrocic. dziekuje
@Client:50972411 Cześć. Ukryty zakup został przywrócony 🙂
Ukryłem aukcję , poproszę o dostęp aukcja bateria do JBL charge 3
To poproś: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Sorki ale nie wiem jak to zrobić
@tymoteusz123 Gotowe, przywrociłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Dzięki