Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry. Czy moglbym prosić o przywrócenie mojego zakupu 11159437857 (nr oferty). pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, bardzo proszę o pomoc. Przez pomyłkę ukryłam ostatnie zakupy tj z dziś i chyba z wczoraj. Są nieopłacone więc będę wdzięczna za w miarę szybką reakcję. Pozdrawiam
@Aniula_1984 Gotowe, przywróciłam już ukryte zamówienia do zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Proszę o przywrócenie zakupów które zostały ukrytę,dziękuje z góry
@Endone310 Gotowe, przywróciłam ukryte zamówienia na Twoim koncie.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie zakupów ze stycznia - kapsułki i ekspres (zostały ukryte aby nie psuć niespodzianki a okazało się, że trzeba zrobić zwrot.
@soundkilla28 Przywróciłam już te zamówienia do Twojej zakładki Moje zakupy.
Dziękuje
Dzień dobry. Czy moglbym prosić o przywrócenie mojego zakupu 11159437857 (nr oferty). pozdrawiam
@ItalyStore Gotowe, przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki Moje zakupy.
Witam ,czy mogę prosić o przywrócenie moich zakupów z ostatnich paru miesięcy (nie pamiętam dokładnie dat ) z góry dziękuje.
@koziik2 przywróciłam Twoje ukryte zakupy cofając się do sierpnia, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Potrzebuje przywrócić ukryty zakup
@Client:47576817 Chciałabym Ci pomóc, ale na Twoim koncie nie ma żadnych, ukrytych zakupów.
Prosze o przywrocenie ukrytych zakupow
@mariusz101112 przywróciłam Twoje zakupy z 2022 do tej zakładki.