Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@bro5000 Cześć. Wszystkie ukryte zakupy zostały przywrócone 🙂
Jak to załatwić?
dotyczy 11104791039
@KasiaLe Cześć 🙂 Oferta została przywrócona do zakładki Moje zakupy: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Jak mogę przywrócić ukryty zakup?
@mmartusia_ Cześć. Przywróciłam dla Ciebie ukryte zakupy ze stycznia. Jeśli miałaś na myśli inny zakup, to daj proszę znać 🙂
witam mam pytanie poniewaz usunolem zakup ktory kiedys kupilem i czy moge go teraz odnalesc
@krawedziarka320 mogę go dla Ciebie przywrócić, ale napisz proszę o który zakup chodzi. Może być data zakupu, nazwa przedmiotu lub cokolwiek co pozwoli go zidentyfikować.
Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych przeze mnie zakupów.
Ogólnie daje propozycje aby dodać dodatkowa zakładkę -ukryte i urzytkownik będzie mógł sam przywracać te aukcje które chcę.
@Poletko gotowe. Zobaczysz wszystkie zakupy w tej zakładce. Dziękuję za Twoją sugestie!
Proszę o przywrócenie moich opłaconych zakupów z dnia 20-01-2022 do historii moich zakupów
@Client:33381217 zakup z tego dnia jest widoczny w Twojej zakładce.
Witam. Prosiłbym o przywrócenie zakupu z dnia 21.01.2022 -> Galaxy Buds 2 - niestety powiadomienie Allegro zepsuło moją niespodziankę 😄
Dziękuję i pozdrawiam
@saganki2706 Przywróciłam ten zakup 🙂
Czy również mogę prosić o przywrócenie mojego niedawnego zakupu F1 MERCEDES W12 L.Hamilton Bahrain 2021 1/43? Przypadkiem usunąłem 😞
@Dmc12, jasne - gotowe. 🙂
@magur2, jasne - gotowe. 🙂
Prosiłbym o przywrócenie ukrytych zakupów że stycznia @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kubczak356 gotowe, zobaczysz je ponownie tutaj.
Wczoraj schowałam zakup: Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy Płyta CD. Proszę o przywrócenie.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Pozdrawiam