Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Potrzebuję odkryć ukryte zakupy😁
@grzesio73 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Mógłbym też prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów? 🙂
Witam, czy mogłabym przywrócić usunięte zakupy w zakładce Moje zakupy?
Dokładnie chodzi mi o materac, który był kupiony jakieś 3 lub 4 lata temu.
@aniatorun66 Niestety nie mogę przywrócić do zakładki zakupów, które trafiły już do archiwum.
😔Mimo wszystko dziękuję.
Zaznaczyłem parę pozycji od sprzedającego aby zapłacić.
I zapewne przycisnąłem coś nie tak i zakupy zniknęły.
Proszę o pomoc
@frycek_70 Przywróciłam ostatnie ukryte zakupy do Twojej zakładki.
PROSZE O ODRYCIE WSZYSTKICH MOICH ZAKUPÓW Z GRUDNIA 2021, I PROSZE O PODANIE SPOSOBU BEZ PROSZĘNIA O TO NA FORUM, TO STRATA CZASU, DZIĘKUJĘ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Fizjoidea sposób jest jeden.
NIE UKRYWAĆ
@Fizjoidea SPOSÓB JEST TAKI - NIE UKRYWAJ ZAKUPÓW, BO PO UKRYCIU SAM ICH NIE ODKRYJESZ I ZAWSZE BĘDZIESZ MUSIAŁ PROSIĆ. PO CO UKRYWASZ? PO CO SAM SOBIE STWARZASZ PROBLEM?
DZIĘKUJĘ.
@Fizjoidea Przywróciłam jedno zamówienie z 16.12, bo tylko jedno zamówienie było ukryte na Twojej liście. Natomiast jeśli napisanie prośby o przywrócenie tutaj jest dla Ciebie zbyt dużą stratą czasu, polecam w ogóle nie ukrywać zakupów.
Dzień dobry, czy mogłaby mi pani również przywrócić zakupy? Chciałam dokonać zwrotu i przypadkiem ukryłam zakup, a nie wiem za bardzo gdzie to napisać.
@Client:82962935 to jest właście miejsce 🙂 Przywóciłam zakup z 23 stycznia 2022, zobaczysz go ponowenie tutaj. Jeśli chodziło o wcześniejszy to podaj proszę datę zakupu.
Proszę o odkrycie moich zakupów styczeń 2021. Etui s21 ultra
@Widm_o Gotowe, zakup przywrócony.
Dzień dobry.
Przez pomyłkę ukryłam.
Chciałam odzyskać mój zakup maskę do tlenu. Czekam już dość długo na paczkę.
Problem jest taki, że nie pamiętam u kogo to kupiłam.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam Malwina Hamczyk
@Client:40366111 Przywróciłam już ukryty zakup do Twojej zakładki Kupione, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Dzień dobry mogę prosić o przywrócenie jednego z ostatnich zakupów od sprzedawcy premiumone?
@Radek92PL oczywiście, gotowe 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.