Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
A w jaki sposób mogę zmienić bądź skasować wystawioną ocenę ?
@Radek92PL sprzedający może wystąpić z taką prośbą. Jeśli to zrobisz otrzymasz od nas wiadomość e-mail i będziesz mógł potwierdzić usunięcie w ciągu 14 dni, taką możliwość zobaczysz też w zakładce Moje zakupy. Po usunięciu będziesz mógł wystawić ją ponownie pod warunkiem, że nie minie 90 dni od zakupu. Jeśli nie chcesz kontaktować się ze sprzedającym, możesz do nas napisać przez ten formularz.
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie moich ukrytych aukcji @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@aga_gawronska gotowe, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie moich zakupów ukrytych (anioł) @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:91405952 gotowe 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
Przez przypadek ukryłem zakup bluzy z dn 19 stycznia 2022r . Proszę o przywrócenie zakupu, ponieważ muszę dokonać jego zwrotu.
@Client:46935851 zakupy zostały przywrócone, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Witam, omyłkowo ukryłem zakup który został przeze mnie anulowany. Chciałbym go przywrócić do listy zakupowej. Aby mieć wgląd kiedy otrzymam zwrot pieniędzy. Pozdrawiam
@Grzeg0rz1990 zakup przywrócony, zobaczysz go ponownie w tej zakładce.
@grosik41, przywrócić zakup może jednie pracownik Allegro - zrobiłam to, ze wskazanym przedmiotem. 🙂
Witam. Wczoraj moje dziecko niechcacy wcisnęło cos i ukrylo moj zakup z dnia 27.01.2022
@Client:41495719, przywróciłam ten zakup. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu.
@ThomasPL_83, gotowe. 🙂
Zaznaczylam do zaplaty /5 aukcji/ w zakladce moje zakupy od askas77 cos sie zagapilam i usunelam z moich zakupow nieoplacone aukcje, bardzo prosze o przywrocenie ich bo nie moge ich teraz oplacic.
@Maryla_Mr, przywróciłam te zakupy.
Wrocily mi 2 aukcje z 5 , ktore mi zniknely z nieoplaconych, skopiowalam ich ze snajpera
|
|
Sugeruje, zeby nie mozna bylo usuwac nieopalconych zakupow, nie byloby problemow 🙂 |
@Maryla_Mr Przywróciłam wszystkie ukryte oferty od tej sprzedającej.