Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@jpuchniarski przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Witam czy jest możliwość przywrócenia mi zakupów które mam ukryte jeżeli tak z góry dziękuje.
Czy mógłbym prosić o przywrócenie zakupu ładowarki od firmy " phonelove". Muszę zwrócić towar a nie mogę bo nie mam już go na swojej liście zakupów.
@141082, przywróciłam ten zakup. 🙂
dziękuję
Witam. Ukryłam zakończona aucje, a zalezy mi na jej przywróceniu. Chodzi o tapetę biało czarny zygzak. Z góry dziękuję za pomoc.
Dziękuję 😊
Dzień dobry @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ . Usunąłem przez przypadek swoje zakupy( wcisnelem "ukryj") wczoraj po złożeniu zamówienia na książkę Speakout 2nd edition starter. Płatność została już dokonana. Potwierdzenie zostało przysłane na mój adres mailowy. Czy można przywrócić zakup? Czy towar zostanie wysłany? Z góry dziękuję i pozdrawiam 🙂
@gaudium1 oczywiście, przywróciłam zakupy do tej zakładki 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy jest możliwość odzyskać ostatni ukryty zakup .." rozrusznik fiat" ?
To zależy. A po co ukrywałeś? Przez pomyłkę, jak każdy?
@raku_ka chyba przywróciłam odpowiedni produkt 🙂 Sprawdź to proszę w tej zakładce.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie z dnia 27 stycznia 2022, 10:42. Niepotrzebnie bawiłam się opcjami 🙂
@balcibu Oczywiście, zakupy zostały przywrócone 🙂
@Wujek609 Cześć. 🙂 Zakup został przywrócony.
Witam można o przywrócenie 2 ostatnich ukrytych zakupów z góry dziękuję
@lol23121993 Oczywiście 🙂 Przywróciłam Twoje dwa ostatnie zakupy. Znajdziesz je w zakładce Kupione: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione.