Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Nie widzę tego zakupu w zakładce Moje zakupy😪
Witam, proszę serdecznie o przywrócenie moich ukrytych aukcji z września 🙂
@askaa_270 Cześć! 🙂 Oczywiście, zakupy zostały przywrócone. Znajdziesz je tutaj.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z tego roku (2022)
@Kaczanowski308 gotowe 🙂 Wszystkie zakupy z 2022 roku są ponownie widoczne w tej zakładce.
Witam, proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z zeszłego tygodnia
@piotr-0716 gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
Hej czy mogę prosić również o przywrócenie ukrytych zakupów od 2020 roku
@ASZKA6666 hej, jasne, ale od 2020 roku wszystkie Twoje zakupy są widoczne w zakładce. Jedyne ukryte zakupy są z 2019 roku. Daj proszę znać jeśli mam przywrócić któryś z nich 🙂
Dzień dobry, czy mogę równiesz prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
Pozdrawiam
@VGSY_Bill Cześć 🙂 Oczywiście, wszystkie ukryte zakupy zostały przywrócone, znajdziesz je na swoim koncie w zakładce Kupione.
witam tez mam taki problem
@jacekmalicki, przywróciłam Twoje ukryte zakupy. 🙂
Witam przez przypadek usunąłem licytację kupno złotej puszki wośp:( jest możlwość przywrócenia zakupu ?
@Client:75878902 Tak, przywróciłam już Twój zakup do Twojej zakładki Kupione.
@_HolaOla_ Wątek założony 02-03-2021 18:45
Niedługo rocznica😂 A IT śpi.
Witam, przez przypadek usunęłam zakup zegarka Garmin w 12.2020 r proszę o przywrócenie zakupu ponieważ chciałam zareklamować zegarek jednak nie mam jak ponieważ zakup został usunięty.
@0miziolek0 Cześć. Oczywiście, przywróciłam zegarek. Znajdziesz go w zakładce Kupione.
Mamy 5000, obstawiamy kiedy 10000 ?😃
@LEW433 Zapraszam ale żadna nagroda nie jest przewidziana 😁