Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy Allegro wprowadzi lub zamierza wprowadzić zakładkę lub coś podobnego żeby użytkownik mógł sobie sam przywrócić ukryty zakup.
Taka opcja by się przydała po co zawracać wam głowę lub pracownikowi allegro o przywrócenie tego konkretnego zakupu.
@Agent555 odpowiedni zespół jest poinformowany o ilości takich zgłoszeń, ale jeszcze nie mamy informacji czy w planach jest wprowadzenie takiej funkcji. Na pewno damy znać, gdy samodzielne przywrócenie zakupów będzie możliwe.
A tymczasem, co mogę dla Ciebie przywrócić? 🙂
@la_ nika -byla by możliwość przywrócenia wszystkich płyt które kupiłem zespołu: BOYS dodam że jest to disco polo
@Agent555 gotowe 🙂 Wszystkie płyty tego zespołu powinny być ponownie widoczne w tej zakładce.
La nika -tak zgadza się.
Dziękuję, pozdrawiam i życzę miłego dnia.
@Agent555 dziękuję! Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia! 😊
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? Serdecznie dziękuję za pomoc! 🙂
@HalucynkaHalinka dzień dobry! Czy chcesz abym przywróciła wszystkie ukryte zakupy? To żaden problem, ale wolę się upewnić 🙂
Mam również prośbę o przywrócenie wszystkich zakupów. Pozdrawiam i z góry dziękuję
@dhaa gotowe 🙂 Zobaczysz te zakupy ponownie w tej zakładce.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytych aukcji z marca i lutego. Z góry bardzo dziękuję 🙂
witam. czy ja też mógłbym poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów. szukam czegoś co kupiłem ale nie pamiętam kiedy to było 😞 serdecznie dziękuję za pomoc 🙂
@krystek-1a, @efenek gotowe. 🙂
prosze o przywrocenie zakupu (bluza), dziękuje
@maxxim1993 Cześć 🙂 Zakup przywrócony
Mogę prosić o przywrócenie zakupów między 14.02 a 04.03?
Z góry dziękuję
@jakac15 Cześć 🙂 Oczywiście, zakupy zostały przywrócone.
Witam. Chciałbym odkryć swój zakup, ale nie wiem jak to zrobić. Chodzi o PNIAK KLOCEK PIEŃ DO RĄBANIA , ROZŁUPYWANIA DREWNA . @ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@KASISKO4 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki 🙂