Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jak mogę sam przywracać swoje ukryte zakupy.Wiem że mogę to zrobić, że jest taka opcja żebym to zrobił sam czy to jest skomplikowane żeby to zrobic . Czy może będzie to prostsze jak was będę o to prosił.
@Agent555 przywrócić zakupy po ukryciu może tylko pracownik allegro. Samemu można tylko ukryć
@Agent555 tak jak pisze @Client:44052296 tylko my możemy przywrócić Twoje zakupy. Oczywiście chętnie w tym pomogę 🙂 Napisz proszę, jakie zakupy mam przywrócić? Może być data zakupu, nazwa przedmiotu, numer oferty, cokolwiek co pozwoli je zidentyfikować.
Bardzo proszę o przywrócenie moich zakupów z dnia 14 lutego. 🙂
@Pawel_J_1969 przywrócone 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
La nika -ale przecież mogę samodzielnie pobrać zestawienie wszystkich moich zakupow,proszę mi napisać czy to jest skomplikowane ,czy to coś da, czy będę miał widoczne wszystkie swoje zakupy które kupiłem.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu
Płyta CD:
Boys-Tak czy nie
@Agent555 tak, możesz pobrać takie zestawienie i będą tam widoczne również zakupy ukryte, których nie widać w zakłądce. Wygenerowanie takiego raportu i jego pobranie jest bardzo proste.
Wejdź proszę tutaj i na samym dole strony kliknij "pliki z Twoimi danymi", następnie poprosimy Cię o ponowne zalogowanie do Allegro, po zalogowaniu, na stronie którą Ci wyświetlimy wybierz proszę "utwórz kopię danych", zaznacz "dane dotyczące zakupów". Wybierz format danych -rozszerzenie pliku, w jakim chcesz zapisać i otrzymać dane:
O tym, że raport jest gotowy do pobrania poinformujemy Cię e-mailowo, będzie tam link za pomocą którego będziesz mógł pobrać raport.
Zakup płyty Boys już przywróciłam, zobaczysz go tutaj.
la_ nika- bardzo dziękuję za pomoc i wyjaśnienie .
Dziękuję za przywrócenie ukrytego zakupu.
Serdecznie pozdrawiam życzę miłej niedzieli
@Agent555 nie ma sprawy! Jak zawsze polecam się na przyszłość 🙂
Serdecznie pozdrawiam i miłej niedzieli! 🌞
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Ukryłem zakup dziś 21.02.2022 i mógłbym odzyskać z „ukryj zakup”
@Client:60046055 Zakup przywrócony 🙂
@swiety-swiety Gotowe, przywróciłam Twoje, ukryte zamówienia do zakładki Moje zakupy.
Proszę o przywrócenie moich zakupów z dzisiaj
@robert_owc Gotowe, przywróciłam ukryte zakupy.
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie zakupu 🙂
Revolvit Obrotowa Lokówka Ceramiczna Turmalin 32mm (8770548157) |
@Nevada181 Przywrócony 🙂
Witam serdecznie , czy mogą Państwo przywrócić moje ukryte zakupy ?
Bardzo dziękuję.