Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam. Mogę prosić o przywrócenie zakupów z listopada?
@radrom80 Cześć. Przywróciłam Twoje wszystkie zakupy z listopada.
Dzięki 👍
Prosze o przywrocenie do listy zakupow omyłkowo usunietych pozycji od sprzedawcy [edycja] chciałabym oplacic zakupy.
Pozdrawiam.
Witam. Jak przywrócić zakupiony przedmiot?
Pozdrawiam
@Iwa3010, może to zrobić jedynie pracownik Allegro. Przywróciłam Twój zakup z 27.12.2021 r.
Witam.
Czy mógłbym prosić o przywrócenie moich ukrytych zamówień z przeciągu ostatnich 6 miesięcy? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam, mogę prosić o przywrócenie mojego koszyka z dzisiaj( 12.01) bo przez przypadek usunąłem.
Pozdrawiam
@alehandrolombard Cześć. Twoje zakupy z dzisiaj są widoczne w zakładce Kupione (https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione). Przykro mi, ale nie mam możliwości przywrócenia usuniętych przedmiotów z koszyka 😞
Zakup pilnika do pazurów listopad
Zakup z firmy verk group pilnik do pazórow dla psa
@Client:103228442 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
25.01. 2022
Wczoraj ( 14.02.2022 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłem funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Ajax666 przywróciłam zakupy do Twojej zakładki 🙂
Czy można prosić o przywrócenie zakupow z 21.02 ?
Witam ukryłem przypadkowo dwa zamówienia z wczoraj, czy mogę prosić o przywrócenie?
@Client:48306266 Przywrócone 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z dnia 24 stycznia 2022 roku?
@kate371 na Twoim koncie nie ma zakupu z 24.01.2022r. Ale jest ukryty zakup z 26.01.2022r. (regał) czy ten zakup mam przywrócić?