Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@SAM_KAL sprawdziłam i wszystkie Twoje zakupy są widoczne w tej zakładce.
Dzień dobry, w zakładce moje zakupy ukryłem kilka pozycji zakupowych. Jak je odkryć? Tomasz [edycja]
@2Netbox2 przywrócone 👍 Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Dzięki za wywołanie @serwis-texas!
Proszę o przywrocenie ukrytego zakupu z dnia dzis.tj 23 02
@kamika3 Gotowe, zakup przywrócony.
prosze o przywrocenie zakupow z tego roku czyli styczen i luty zostaly przez pomylke ukryte
@max_n Gotowe, przywróciłam ukryte zamówienia ze stycznia i lutego.
Proszę o przywrócenie zakupu żarówek na allegro, przez przypadek go ukryłam, a chciałam zwrócić przez paczkomat inpost przez allegro smart i teraz nie mogę tego zrobić, dziękuje i pozdrawiam
@--NICOLA-- Jeśli chodzi o zakup z 14.02.2022 r. to przywróciłam go już do Twojej zakładki Moje zakupy.
Dziękuję
Witam 🙂 bardzo proszę o przywrócenie aukcji ostatnich zakupów od użytkownika marutea. Dziekuje
@Z_baner Cześć 🙂 Oczywiście, przywrócone
Witam! Przez przypadek ukryłam nieoplacone zakupy a chcialabym je opłacic, Jak moge przywrocic ukryt
Nick: letta3
@letta3 Gotowe, przywróciłam już Twoje zakupy do zakładki Kupione, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Dzień dobry. Serdecznie proszę o przywrócenie zakupu folia ochronna hydrożelowa xiaomi redmi 9c. Serdecznie dziękuję. MARDOM M-11