Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję
Witam 🙂 bardzo proszę o przywrócenie aukcji ostatnich zakupów od użytkownika marutea. Dziekuje
@Z_baner Cześć 🙂 Oczywiście, przywrócone
Witam! Przez przypadek ukryłam nieoplacone zakupy a chcialabym je opłacic, Jak moge przywrocic ukryt
Nick: letta3
Dzień dobry. Serdecznie proszę o przywrócenie zakupu folia ochronna hydrożelowa xiaomi redmi 9c. Serdecznie dziękuję. MARDOM M-11
@MARDOM-M11 dzień dobry! Bardzo proszę, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów?
@studiofabrica Tak, przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki Moje zakupy.
Proszę o przywrócenie zakupu dywanu.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Kala10001 Przywrócony 🙂
Dzień dobry, proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów ze stycznia i lutego 2022. Z góry dziękuję.
@Kofana wszystkie Twoje zakupy ze stycznia i lutego są ponwnie widoczne w tej zakładce.
ukrylam zakup w zakladce moje zakupy i chce go spowrotem przywrocic gdyz musze odeslac perfumy to byl zakup z dnia 21.02 dwa perfumy damski i meski one million bo sie okazal produkt podrobka
Sama nie przywrócisz ukrytego zakupu mogą to zrobić jedynie moderatorzy @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ lub pracownik allegro.
@Client:43561616 przywróciłam te zakupy do Twojej zakładki 🙂