Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? Serdecznie dziękuję za pomoc! 🙂
@HalucynkaHalinka dzień dobry! Czy chcesz abym przywróciła wszystkie ukryte zakupy? To żaden problem, ale wolę się upewnić 🙂
Mam również prośbę o przywrócenie wszystkich zakupów. Pozdrawiam i z góry dziękuję
@dhaa gotowe 🙂 Zobaczysz te zakupy ponownie w tej zakładce.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytych aukcji z marca i lutego. Z góry bardzo dziękuję 🙂
witam. czy ja też mógłbym poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów. szukam czegoś co kupiłem ale nie pamiętam kiedy to było 😞 serdecznie dziękuję za pomoc 🙂
@krystek-1a, @efenek gotowe. 🙂
prosze o przywrocenie zakupu (bluza), dziękuje
@maxxim1993 Cześć 🙂 Zakup przywrócony
Mogę prosić o przywrócenie zakupów między 14.02 a 04.03?
Z góry dziękuję
@jakac15 Cześć 🙂 Oczywiście, zakupy zostały przywrócone.
Witam. Chciałbym odkryć swój zakup, ale nie wiem jak to zrobić. Chodzi o PNIAK KLOCEK PIEŃ DO RĄBANIA , ROZŁUPYWANIA DREWNA . @ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dziękuje.
Witam.Chciałbym przy @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wrócić zakupy. Chodzi o Buty taktyczne MAGNUM LYNX 8.0 kupione 01.09.2021r.
@nat_not czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych Vansow, ukryłem je, a chciałem coś sprawdzić.
@Client:34094127 Gotowe, zakup przywrócony 🙂 Sprawdź proszę ponownie swoją zakładkę Moje zakupy, znajdziesz tam to zamówienie.
Czy można przywrócić wszystkie ukryte zakupy z roku 2021?