Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, rowniez bardzo prosze o cofniecie ukrytego zamowienia! Zakup dokonany w niedziele tj 6 marca
@Client:37354564 Cześć 🙂 Oczywiście - zakup jest już przywrócony. Znajdziesz go na swoim koncie w zakładce "Kupione".
W jaki sposób mogę przywrócić ukryty zakup (Pokemon Arceus) w moich zakupach, z rozpędu ukryłem kilka zakupów w tym właśnie Pokemony na Switcha.
@kenzie1 Cześć 🙂 Przywróciłam Twój ukryty zakup
@krystian5312 Cześć 🙂 Dwa ostatnie zamówienia zostały przywrócone. Znajdziesz je na swoim koncie.
Jak moge przywrocic ukryty zakup ?
@7porucznik7 Cześć. Nie masz możliwości samodzielnego przywrócenia ukrytego zakupu, może to zrobić tylko pracownik Allegro.
Przywróciłam Twoje wszystkie zakupy z marca. Jeśli potrzebujesz odkryć inny zakup, to daj znać 🙂
Ukryłem swoje ostatnie zakupy. Czy jest możliwość ich przywrócenia?
Pozdrawiam
@metoda_ Jest i już to zrobiłam, więc sprawdź proszę ponownie zakładkę Moje zakupy.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie zakupu oswietlenie terrarium Led. Dziękuję z góry.
@damianek246 Bardzo proszę, zakup przywrócony do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytych aukcji z marca . Z góry bardzo dziękuję
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry. Można prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? Trochę ich było - wszystkie od luty/marzec 2022. Dziękuje!
@corey-slipknot Bardzo proszę, zamówienia przywrócone 😉
Dziękuje!
Mam jeden zakup ukryty. Czy mogę prosić o przywrócenie go ?
@paczekmaster Chciałabym Ci pomóc, ale na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma ukrytych zamówień.