Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@cichywiggles Gotowe, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Dziękuje
Dzień dobry. 06.03.2022r. kupiłam akwarium 112l. Nacisnęłam przycisk ukryj ponieważ używamy allegro wspólnie z osobą dla której mały być to prezent czy mogę prosić o przywrócenie lub jakiś dostęp do tego zakupu ?
@Client:42417694 Przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Moje zakupy.
Proszę o odzyskanie ukrytych zakupów.
@Kaskader19 Cześć! Odkryłam wszystkie zakupy z marca 🙂
potrzebę przywrócić aukcje nr 11817073605
@macradz1982 Zakup przywrócony.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@Client:38705420 gotowe, wszystkie ukryte zakupy zobaczysz ponownie w tej zakładce.
Potrzebuję przywrócić zakup z zakładki moje zakupy , zakim z września 2021 roku przedmiot wyświetlac
@reveess Cześć. Na Twoim koncie nie ma żadnych ukrytych zakupów z września 2021 roku.
@_HolaOla_ witam chodzi mi o konkretny zakup z 04.03.2022 przez przypadek ukryłem o 1 za dużo będę wdzięczny
@Majster141983 gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
Mam dziękuję bardzo
@Client:48678303 gotowe, zakup został przywrócony i jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Witam, rowniez bardzo prosze o cofniecie ukrytego zamowienia! Zakup dokonany w niedziele tj 6 marca
@Client:37354564 Cześć 🙂 Oczywiście - zakup jest już przywrócony. Znajdziesz go na swoim koncie w zakładce "Kupione".