Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@gja1949 Gotowe, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dn.29.03.22
Dzięki
@makspit Bardzo proszę, gotowe.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu 44459b90-b01f-11ec-b091-058fdd6cccb4
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Twojczysty_dom Gotowe, zakup przywrócony do Twojej zakładki Moje zakupy.
Również poproszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów dla mojego konta 😉
@Kukol0 Przywrócone 🙂
@MRogulska3110 napisał(a):Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów.
@MRogulska3110 napisał(a):Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów.
Witam. Czy mogłabym prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@MoniBed Zakupy powinny być już ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Niestety ukryte zakupy nadal nie są widoczne 😞
@MoniBed O które zakupy chodziło?
Witam, proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów od sprzedającego olejki_konopne Pozdrawiam
@lola507 gotowe 🙂 Zobaczysz zakupy od tego sprzedającego ponownie w tej zakładce.
Potrzebuje odzyskać ukryty zakup w moich zakupach na obroże amtyszczekową bo nie mogę reklamować wadliwego produktu u sprzedawcy 🙁
@Alias_2006 gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
@airad1106 Jasne, ale na koncie, z którego tutaj piszesz, nie ma ukrytych zamówień.
Dzień dobry mam prośbę o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu gdyż był to prezent dla żony a towar Chciałbym zwrócić gdyż nie za bardzo mi się spodobał.....
Jeśli prezent był dla żony to chyba jej powinien się spodobać 🤣