Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:102791678 Cześć 🙂 Zakupy przywrócone
Dzień dobry,
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z okresu od 1 marca do dzisiaj, dziękuję 🙂
@adi-max Cześć 🙂 Zakupy od 1 marca zostały przywrócone
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam,
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia dzisiejszego dot. aukcji: https://allegro.pl/oferta/al7003-suknia-slubna-z-perelkami-36-12125440128?bi_s=tinkerbell&bi_m=MESSA...
Z góry bardzo dziękuję
Olusia1998
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów
Maniek86_2006
Witam czy mogłabym prosić o przywrócenie moich 3 ostatnich zakupów? 🙂
@Client:101506538 Cześć 🙂 Oczywiście, gotowe. Zakupy przywrócone
Jak przywrócić ukryty zakup w zakładce Moje zakupy?
@Client:105301281 Cześć 🙂 Ostatni zakup na tym koncie został przywrócony 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy mogę prosić o przywrócenie zakupòw od użytkownika Mtoka przez przypadek anulowałam.
@Universum36 Oczywiście 🙂 Zakupy przywrócone
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów? Pozdrawiam 🙂
@Client:104024570 Cześć 🙂 Oczywiście - wszystkie zakupy zostały przywrócone 🙂
@radziu0880 Cześć 🙂 Zakup został przywrócony
Poproszę o przywrócenie ostatnio ukrytej aukcji z konta Siomek88, niestety muszę wymienić biżuterię z Pandory, okazała się za mała.
@Siomek88 Gotowe, zakup jest już ponownie widoczny w Twojej zakładce Kupione.
Wczoraj ( 11.05.2022 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów.
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???