Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@bzykus007 Gotowe, przywróciłam część Twoich zakupów z tego okresu. Gdybyś chciał przywrócić jeszcze inne, pisz do nas śmiało.
Witam
proszę przywrócenie zakupu subwoofer denon
Dziękuje
@MOTORSPORT- Przywrócony 🙂
Witam, czy ktoś pomógłby mi odblokować/ od ukryć zakupy od yoka home, które ukryłam chyba z ponad rok temu?
@afizyczka Jasne, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Moje zakupy, więc jest już tam ponownie widoczne.
@afizyczka Drobizag i polecamy się na przyszłość 😉 Dobrego dnia!
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Kupiłam buty Marc i chcę dokonać zwrotu a niechcący je usunęłam. Proszę o pomoc.😔
@agnieszkal12l Bardzo proszę, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Moje zakupy, więc jest już ponownie widoczne.
Proszę o pomoc z cofnięciem ukrytego przeze mnie przypadkowo produktu @_HolaOla_ . Dziękuję!
@Client:101209509 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witam
proszę przywrócenie zakupu subwoofer d e n o n
Dziękuje
Prosze o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 09.05.2022r
@A_ST Gotowe, przywróciłam Twój zakup.
Witam, prosiłbym o przywrócenie ukrytego zakupu z piątku którego ukryłem w niedzielę
@Kamil_Zy88, nie masz ukrytego zakupu z tego okresu. 🙂
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy mogę prosić o przywrócenie mojego zakupu? Wszystkich ale myślę, że jest tylko jeden. Z góry dziękuję i życzę miłego dnia 😊
@damianovy1, niestety na koncie, z którego tu piszesz, nie widzę żadnych zakupów. Czy możesz podać login konta, o które chodzi? 🙂
damianovy1
te konto na pewno ma z kilka miesięcy a za kupowałem tą rzecz niecały miesiąc temu na pewno.
jak teraz nie będzie to proszę nie robić sobie kłopotów, trudno. Poszukam w końcu tego sprzedawcy i tej rzeczy
@damianovy1, niestety sprawdziłam ponownie - na tym koncie nie ma żadnej historii zakupowej zarówno na Allegro, jak i Allegro Lokalnie.