Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@kostas11 Tym razem obyło się bez czekoladek 🍫😁
@Client:46025425 Cześć 🙂 Oczywiście, przywróciłam Twój ostatni ukryty zakup. 🙂
Proszę przywrócić moje ukryte zakupy.
@jahu241985 Gotowe, przywróciłam już ukryte zakupy, więc są ponownie widoczne.
Dzien dobry,dzisiaj użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę odnaleźć zakupionego przedmiotu.
@Gontek_ O jaki zakup dokładnie chodzi?
Były to rolety aluminiaowe a sprzedawcy nie przypominam sobie
@Gontek_ Dzięki, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy, więc jest już tam ponownie dostępny.
Super,bardzo dziękuje i pozdrawiam😊
Proszę o przywrócenie zakupów z miesiąca czerwca 2022 .Niestety przez przypadek usunąłem zakup który muszę zwrócić.
@1q2q Gotowe, przywróciłam już wszystkie, Twoje zamówienia z czerwca.
Jak mogę przywrócić zakupy w zakładce Moje zakupy ( te ukryte )?
@pszszczyty samemu się nie da ale za dobrą czekoladę @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomogą odkryć to co ukryte 😄
@pszszczyty Chciałbyś przywrócić jakieś konkretne zamówienie, czy wszystkie, ukryte zakupy? Chętnie pomogę i jeśli chodzi o konkretne pozycje, możesz podać mi orientacyjną datę zakupu.
Już ktoś przywrócił, ale dziękuję za zainteresowanie
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie moich 2 usuniętych zakupów. Dziękuję.
@Client:28699379 Przywróciłam już wskazane przez Ciebie zamówienia do Twojej zakładki Moje zakupy.
Proszę o przywrócenie oferty numer 11799009277, towar okazał się być niesprawny.
@uniqueparts_pl Przywrócona 🙂
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu, mam tylko jeden.