Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@monia2122 Oczywiście, zakupy są już przywrócone.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam, chciałabym zwrócić zakup, ale niechcący go ukryłam, czy jest możliwość "odkryć" go? Jest to zakup z dnia 20.06.2022r ze sklepu Desportivo.
Pozdrawiam
@Client:41482187 Jasne, przywróciłam już ten zakup, więc jest ponowie widoczny w zakładce Moje zakupy.
Dziękuję 🙂
@TempusFugit8607 Oczywiście 🙂 Przywrócone
Witam,
czy mogę prosić o okrycie moich zakupów
@monia2122 Cześć 🙂 Wszystkie zakupy są już odkryte
Usunąłem kilka swoich zakupów. Czy jest możliwość je odzyskać, żeby znowu byli widoczne na liście moich zakupów? Potrzebne mi są informacje o dokonaniu płatności. Chyba że jest jakiś inny sposób?
Dzień dobry,
Mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z czerwca.
Z góry dziękuje
@Client:43134427 Cześć 🙂 Oczywiście - zakupy z czerwca zostały odkryte.
Dzień dobry,
Jak w temacie: czy mógłbym prosic o pomoc w odzyskaniu danych.
Kestia dotyczy zakupu Retro drewniany zegarek Rarytas, Modny, Datownik
@espilo Cześć 🙂 Zakup został przywrócony
Witam. Usunęłam ostatnie zakupy, nie wiedziałam że nie będę miała możliwości zwrotu towaru. Bardzo proszę o przywrócenie na listę kupionych (chodzi konkretnie o pasek męski). Z góry dziękuję i pozdrawiam. 🙂
@RenO-Ozimek Przywrócone 🙂
Witam. Bardzo proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@www_agajtex_pl Oczywiście 🙂 Gotowe, wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone.
Proszę o pomoc w przywróceniu ostatniego zakupu, który ukryłam.
@Client:46025425 będzie problem bo trzeba wysłać do moderatorek @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czekoladki i wtedy pojawią się zakupy ponownie w zakładce 🙂