Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, mogę również otrzymać pomoc aby uwidocznić zamówienie? Pozdrawiam
@kuba121122 przywróciłam Twój ostatni zakup, jeśli chciałeś przywrócić jakieś wcześniejsze zamówienie to daj proszę znać które 🙂
Uprzejmie proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów.
@js3997, przywróciłam Twoje ukryte zakupy. 🙂
wiem, że wpis start ale problem aktualny. czy również mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? z góry dziękuję! @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam prosze o przywrócenie ukrytej aukcji z dnia wczorajszego. Pozdrawiam
Witam po proszę o odkrycie zakupu iphona na moim koncie.
Dziękuję i pozdrawiam
Co zrobić aby i mi przywrócić zakupy w Moje Zakupy? Skasowalem przez przypadek, aukcja dot.imiennika polimerowego, 20.06
@KevinG21 Chętnie pomogę i przywrócę ukryte pozycje, ale ostatni zakup na koncie, z którego tutaj piszesz, pochodzi z 2020 roku.
Czy mogłabyś mi pomóc bo również popełniłam ten sam błąd :)?
Witam
Czy mogłabym także prosić o pomoc w przywróceniu zakupu do zakładki "Moje Zakupy"?
Jeżeli to coś pomoże, szukam zakupu wózka Cybex, data zakupu ok. 18-20 miesięcy temu.
@PYSIAK_1986 Przywróciłam zamówienie wózka i jednego z akcesorii to niego, sprawdź proszę, czy to o te zamówienia chodziło.
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z okresu 11.2022 - 05.2021
@BACIO08 bardzo proszę podaj jeszcze raz zakres dat, ponieważ listopad 2022 jeszcze nie nadszedł, więc chcę mieć pewność, że przywracam odpowiednie zakupy 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów od 1 01 2023 do 1 01 2024
@Client:108872522 na koncie z którego piszesz nie ma żadnych zakupów, Twoje zakupy są na koncie Client:108872782, potwierdź proszę, czy chcesz, abym przywróciła zakupy z ostatniego roku na koncie Client:108872782?
Tak poproszę
@Client:108872522 bardzo proszę, gotowe, zakupy są ponownie widoczne.