Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry.
Czy mogę prosić o przywrócenie zamówionych wczoraj tj. 05.11.2021 r. Zakupionych rzeczy?.
Drugie pytanko nie jestem w takich rzeczach obeznany zalogowałem się na tą aplikację allegro gadanie i mam pytanie czy można wejść na nią jakoś bezpośredni z konta jak rak to jak ?
Bardzo fajnie że takie coś powstalo jestem z allegro około 18 lat i fajna rzecz zrobiliście szacunek i życzę wytrwałości w tym co robicie ( bo pewnie czasami macie dosyć odpisywać ludzia m.in. takim jak mi na te same pytania ) Pozdrawiam 💪😁
Cześć @dziobdzio!
Przywróciłam już zakup, o który prosiłeś do Twojej zakładki Kupione, więc sprawdź ją proszę ponownie. Zamówienie będzie już tam widoczne.
Jeśli chodzi o drugie pytanie, to jeśli chcesz nas odwiedzić wystarczy, że w przeglądarce wpiszesz adres spolecznosc.allegro.pl lub po zalogowaniu się na Allegro klikniesz w ten przycisk:
Zapraszamy do nas częściej, a gdybyś miał jakiekolwiek wątpliwości lub pytania, pisz śmiało! 🙂
tam czy moge prosic o przywrocenie zakupu nie wie za bardzo gdziemoge napisac w tym temacie\/w
prosz p przywrocenie zakupu od roch z pazdziernika 2010
@asia1362 przykro mi, ale tak dawne zakupy nie są już widoczne w zakładce Moje zakupy. Aby pobrać informacje na ten temat możesz wygenerować zestawienie Twoich zakupów na Allegro, aby to zrobić wejdź prosze tutaj i na samym dole strony w części "Kopie danych konta z Allegro" wybierz "pliki z Twoimi danymi". System poprosi Cię o ponowne zalogowanie do konta. Następnie, na stronie którą Ci wyświetlimy, wybierz "Utwórz kopię danych". Zaznacz, które dane chcesz pobrać (w tym wypadku "dane dotyczące zakupów". W części "Wybierz format danych" wybierz rozszerzenie pliku, w jakim chcesz zapisać i otrzymać dane:
Na koniec kliknij proszę "utwórz kopię". O tym, że zestawienie z zakupami jest gotowe, damy Ci znać e-mailowo. W powiadomieniu znajdziesz link do pobrania pliku. Możesz to zrobić w ciągu 7 dni. Po tym czasie konieczne będzie ponowne wygenerowanie zestawienia.
Czy mogę prosić o przywrócenie swoich ukrytych zakupów
mogę prosić o przywrócenie mojego ukrytego zakupu?
@Client:60351676, jasne 🙂 Chodzi o konkretny zakup, czy wszystkie ukryte?
kiedy paczka zostanie przywrócona z ukrytych zakupów i będzie widoczna?
@Client:60351676 gotowe, zobaczysz wszystkie swoje zakupy ponownie w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie zakupów w zakładce moje zakupy z ukrytych Z miesiąca czerwca od sprzedającego BSECRET.
@abusiolka gotowe, zobaczysz te zakupy ponownie w tej zakładce.
Witam.
Mogę prosić o przywrócenie kupionego przedmiotu a dokładnie smartwatch Artnico .
Z góry dziękuję.
@ruciuu Cześć 🙂 Proszę bardzo, zakup przywrócony 🙂
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Top One za 200 zł - 14 czerwiec
Boys -Love songs za 100 zł -daty nie pamiętam.
Ślicznie dziękuję , życzę udanej niedzieli i pozdrawiam.🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia dzisiejszego (18.06, telewizor). Z góry bardzo dziękuję!! Chcę anulowac ten zakup.
@mnx111 na koncie, z którego piszesz nie ma takiego zakupu (sprawdziłam również Allegro Lokalnie), być może został zakupiony na innym koncie?